Katon pinnoittaminen tarpeidesi mukaan

KATTOPINNOITUKSEN EDUT POLYUREALLA

• 100 % saumaton.
• Elastinen pakkasillakin. Kestää hyvin lämpötilojen muutoksista johtuvat rakenteiden elämiset.
• Nopea asentaa.
• Kustannustehokas verrattuna uuden katteen asentamiseen.
• 10 - 25 vuoden takuu.

Peltikaton pinnoitus

Peltikaton maalaus on taitolaji. Käsittelemme peltikatot kuntoon Satakunnan, Pirkanmaan, Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla.

Kestävän ja onnistuneen peltikaton maalauksen aikaansaamiseksi on huomioitava lukuisia seikkoja. Lopputulokseen vaikuttavat esimerkiksi katepeltimateriaalin ja sinkitysken kunto, oikeiden esikäsittelyaineiden ja maalien valinta, maalausolosuhteet ja kattokulma.
Jätä monivaiheinen maalaustyö ammattilaisten huoleksi

Peltikatot joutuvat kestämään auringon ja jään aiheuttamaa kovaa rasitusta. Lämpösäteily aiheuttaa peltien lämpölaajenemista, joten myös maalin tulee mukautua alustan muutoksiin ja joustaa tarpeeksi. Lisäksi kattopinnoilla tulee välttää paksuja maalikalvoja, jotka edesauttavat hilseilyä ja kulumista. Valitsemme huolellisesti kohteisiin oikeanlaiset pinnoiteaineet, ja pidämme huolen siitä, ettei suositeltua kalvopaksuutta ylitetä.

Peltikattojen maalausurakka sisältää kuumakorkeapainepesun, mahdollisten ruostekohtien putsauksen, sivellintyönä tehtävän rajauksen, ruosteenestokäsittelyn ja pohjamaalauksen, pintamaalauksen, maalikalvon paksuuden mittauksen, sekä lopputarkastuksen ja siivouksen.
Annamme töillemme asianmukaisen takuun!

MAALIPINTA KATON SUOJAKSI

Toisinaan katteen kunnostukseen riittää asianmukainen puhdistus sekä maalaus. Käytössämme on lisäksi vesihiekkapuhallukseen rakennettu kalusto, jolla palvelemme asiakkaidemme tarpeita puhdistuksen osalta. Kauttamme saat tarjouksen myös tästä palvelusta.

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikattojen maalaus

Kestävä ja näyttävä tiilikatto sopii suomalaiseen makuun. Paraskin katto vaatii kuitenkin huoltoa säännöllisin väliajoin. Sammaleen kasvu ja rapautuminen kertovat huollon ajankohtaisuudesta ja tarpeesta.

Uudista vanha tiilikatto puhdistuksella ja maalauksella

Valitsemme huolellisesti kohteeseen parhaiten soveltuvat puhdistusaineet ja maalit. Voit pidentää maalaamalla tiilikattosi käyttöikää kymmenillä vuosilla. Maalien värivalikoima on runsas, joten voit päättää laitetaanko kattoon täysin uusi sävy, vai palautetaanko aiempi väriloisto kohdilleen!

Kattomaalausurakka sisältää kuumakorkeapainepesun, tiilien ja kiinnitysten tarkastuksen, sammaleenestokäsittelyn, pinnoiteaineen ruiskutuksen kahteen kertaan, sekä loppusiivouksen ja tarkastuksen.

Annamme töillemme asianmukaisen takuun!

Mineriittikaton pinnoitus

Mineriittikaton maalaus uudistaa julkisivun ilmeen

Etenkin 60-80-luvuilla rakennetuissa taloissa mineriittikatto on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Tuohon aikaan mineriittilevyjen sidosaineena käytettiin asbestia, joka aiheuttaa lisävaivaa kuntoutustöiden suhteen. Ennen töiden aloittamista tulee selvittää sisältävätkö kattolevyt asbestia. Jos olet epävarma asiasta, suoritamme kohteeseen kuntokartoituksen veloituksetta! Meillä on asbestin purkuun ja käsittelyyn tarvittavat luvat ja vankka kokemus.
Oikein huollettu mineriittikatto kestää vuosikymmenien ajan!

Ennalta ehkäisevä ja vaurioita korjaava pesukäsittely vaatii erikoiskalustoa. Tiesithän, että mineriittikatto tulee aina maalata painepesun jälkeen! Uudella pinnoitteella katolle saadaan vettä läpäisemätön ja hengittävä pinta ilmansaasteita ja uv-säteilyä vastaan. Valitsemme huolellisesti kohteeseen oikeat puhdistusaineet ja maalit, jolloin lopputuloksena on aikaa kestävä ja loistokas uusi väri.

Mineriittikattojen maalausurakka sisältää vanhan pinnoitteen poistavan kuumakorkeapainepesun, levyjen ja kiinnitysten tarkistamisen, sammaleenestokäsittelyn, varttilevyjen kyllästämisen pinnoiteaineella, sekä loppusiivouksen ja tarkastuksen.
Annamme töillemme asianmukaisen takuun!

Huopakaton pinnoitus

Katon ja huopakaton pinnoituksella suoja vuosien ajaksi!

Ajan myötä katto kärsii rankoista ja vaihtelevista sääolosuhteista sekä auringon UV-säteilystä. Vauriot heikentävät kattoa ja aiheuttavat tietyllä aikavälillä kosteusvahinkoja. Oikealla ratkaisulla katto saadaan kestämään pitkälle tulevaisuuteen. Uuden katteen asentaminen on kuitenkin kallista ja hidasta. Meillä on ratkaisu, jolla vanha kattopinta saneerataan kestäväksi jopa vuosikymmeniksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!